طرز تهيه سالاد مكزيكي | آموزش آشپزي هلوكوك
سالاد مكزيكي را تابحال چشيدهايد؟ اگر شماهم مثل ما مشتاق به درست كردن يك سالاد متفاوت هستيد پس با مجله آشپزي آلامتو همراه شويد و ادامه آموزش را بخوانيد.
براي طرز تهيه سالاد مكزيكي خوشمزه با هلوكوك همراه باشيد.
مواد لازم:
- 450 گرم نخود سفيد ، شسته و خشك شده
- 450 گرم لوبيا قرمز ، شسته و خشك شده
- دو فنجان دانههاي ذرت منجمد
- نصف پياز ، ريز تكه
- يك قاشق غذا خوري گشنيز تازه خرد شده
- دو عدد فلفل قرمز پودر شده
- يك عدد فلفل دلمه قرمز ، تكه
- سه قاشق غذاخوري آب ليمو تازه
- يك قاشق چاي خوري فلفل سياه
- نمك به مقدار لازم
- نصف قاشق چاي خوري عسل
طرز تهيه:
ابتدا نخود ، لوبيا و ذرت را درون يك قابلمه پر از آب ميپزيم تا كاملا پخته شوند ، سپس آبكش كرده و اجازه دهيد تا خنك شوند.
سپس در يك كاسه بزرگ نخود ، لوبيا ، ذرت ، پياز ، گشنيز ، فلفل دلمه ، پودر فلفل ، روغن زيتون ، آب ليمو ، فلفل ، نمك و عسل را به طور كامل با هم مخلوط كنيد.
در پايان براي تزيين سالاد ميتوانيد از چند تكه ليمو ترش استفاده نماييد.
برچسب: ،
امتیاز:
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۰ تير ۱۳۹۹ساعت: ۰۷:۰۱:۰۳ توسط: مينيس وبلاگي در زمينه علمي آموزشي و مطالب سرگرمي از قبيل بيوگرافي داستان و حكايت و مطالب خواندني جالب ميباشد. موضوع: