مزاياي هدفمندسازي يارانه ها
مردم از هدفمندسازي يارانه ها نترسند
طرح هدفمندسازي يارانه ها اگر به خوبي اجرا شود بي ترديد به سود مردم و اقتصاد كشور خواهد بود. چرا كه از سالها قبل اين طرح تصويب و به قانون تبديل شده و دير يا زود بايد به مرحله اجرا گذاشته مي شد.
دولت هاي گذشته هرچند تمايل داشتند كه آنرا اجرايي كنند ولي به دليل آماده نشدن برخي زيرساختهاي آن در جامعه، اجراي آنرا به تعويق انداختند زيرا بايستي قبل از اجراي اين طرح مهم، اطلاع رساني كافي و فرهنگ سازي لازم در زمينه اصلاح الگوي مصرف صورت مي گرفت. در همين راستا مقام معظم رهبري سال 1388 را سال اصلاح الگوي مصرف نامگذاري كردند تا مردم به فكر صرفه جويي بيفتند. بالاخره دولت دكتر احمدي نژاد اين شهامت را به خرج داد كه تمام عواقب اجراي اين طرح را به جان بخرد و آنرا به مرحله اجرا در آورد. البته شايد هنوز هم مردم ما آمادگي صد در صدي براي وفق دادن زندگي خود با وضعيت اقتصادي بعد از حذف يارانه ها را نداشته باشند و در ابتداي امر با مشكلاتي مواجه شوند. اما به چند دليل، اجراي طرح هدفمند سازي يارانه ها مفيد است.
دليل اول اينكه از اسراف بيش از حد حامل هاي انرژي و مواد غذايي خصوصاً نان جلوگيري خواهد شد. دليل دوم محروم شدن اتباع بيگانه در كشور است كه متاسفانه بخش اعظمي از يارانه هاي ما را استفاده مي كردند. همه معتقدند كه يارانه ها حق ملت ايران است ولي افغاني ها، پاكستاني ها و ... نيز همانند مردم ايران از آن بهره مند بودند و اين ظلمي در حق مردم ايران بود.
بد نيست بدانيد كه در كشور افغانستان، دولت هيچگونه يارانه اي به مردم خودش پرداخت نمي كند و ملت آن هم بدون هيچگونه اعتراض و نگراني زندگي مي كنند.
دليل سوم براي مفيد بودن اين طرح، خودكفايي كشور در زمينه هاي اقتصادي و رهايي از وابستگي به كشورهاي ديگر و خنثي كردن تحريم هاي جهاني است كه بر عليه جمهوري اسلامي صورت مي گيرد. پس جاي نگراني نيست و مردم نبايد از اجراي طرح هدفمند سازي يارانه ها بترسند.
برچسب: ،