انتخابات مجلس نهم نزديك است
آيا فتنه ديگري در راه است؟
دوازدهم اسفندماه سال جاري زمان برگزاري انتخابات نهمين دوره مجلس شوراي اسلامي است و از مدتها پيش تحركاتي از سوي احزاب و گروههاي سياسي و افرادي كه تمايل حضور در رقابتهاي انتخاباتي دارند آغاز شده و روز به روز بر اين تحركات افزوده مي شود.
كمتر از پنج ماه ديگر به انتخابات مجلس مانده است و مردم با دلهره و نگراني، خود را براي شركت در يك آزمون دشوار ديگر آماده مي كنند. دلهره و نگراني مردم به خاطر اين است كه نكند اين انتخابات نيز مانند انتخابات دوره دهم رياست جمهوري، يك فتنه جديد را به دنبال داشته باشد. مردم ما از انتخابات دهمين دوره رياست جمهوري خاطره تلخي دارند و ممكن است همين امر نيز موجب عدم مشاركت حداكثري مردم در انتخابات شود. به احتمال قوي هنوز هم برخي افراد هستند كه به نتايج انتخابات دهم معترض بوده و خواهان احقاق حقوق از دست رفته خود و احزابشان باشند. شيوه برخورد با معترضين، اعتماد عمومي را خدشه دار كرد و تاكنون اقدامي براي بازگرداندن اين اعتماد از دست رفته نشده است. اگر بخواهيم فتنه سال 88 را ريشه يابي كنيم بايد به خارج شدن رقابت كانديداها از اخلاق و آموزه هاي ديني اشاره كنيم. انسان اگر در همه كارها، خدا را در نظر داشته باشد و براي رضايت خداوند قدم بردارد هرگز از مسير حق منحرف نمي شود و اعمالش سبب بروز فتنه و آشوب در جامعه نخواهد شد. مردم از افراد شناخته شده اي مثل ميرحسين موسوي، مهدي كروبي و محمود احمدي نژاد انتظار چنين رفتارهايي كه خارج از موازين اسلامي بود را نداشتند. مگر اين پست و مقامها چقدر ارزش دارد كه انسان، خدا را فراموش كند و براي رسيدن به قدرت دست به هر كاري بزند؟ برخي كانديداهاي رياست جمهوري، در مناظره هايشان تمام دستاوردهاي انقلاب و نظام اسلامي كه با تلاش هاي رهبر و دولتمردان گذشته و جانفشاني هاي ملت به دست آمده بود را بر باد دادند و دل دشمنان انقلاب را شاد كردند. اين ها در مقابل خون شهدا مسئولند و بايد جوابگو باشند. كانديداهاي شكست خورده بايد همه چيز را به خدا واگذار مي كردند. احمدي نژاد هم مي توانست براي جلوگيري از بروز فتنه، رقباي خود را با احترام به محل كار خود دعوت مي كرد و ضمن گوش دادن به حرفهايشان، به آنها مي گفت: اگر به نتايج انتخابات شك داريد من حرفي ندارم و حاضرم انتخابات مجدد برگزار شود. شايد با اين برخورد متواضعانه، آنها هم از پافشاري بر تقلب بودن در انتخابات دست بر مي داشتند و چنانچه فرضاً از خواسته خود دست بر نمي داشتند باز هم با برگزاري انتخابات مجدد، اين همه هزينه بر كشور تحميل نمي شد. ملت ما به افرادي مثل شهيد بهشتي نياز دارد كه مي گفت: ما شيفتگان خدمتيم نه تشنگان قدرت.
مطمئناً جريان انحرافي كه اقدامات آنها روز به روز آشكارتر مي شود اين سناريو را طراحي كرده بود كه نظام اسلامي را با حيله از درون دگرگون و از مسير اصلي خود منحرف كنند كه خوشبختانه با هوشياري رهبر معظم انقلاب، سپاه و علماي دلسوز ، نقشه هاي جريان انحرافي كم كم بر ملا شد و اميدواريم ملت نيز هوشيار باشد و اجازه ندهد فتنه ديگري از راه برسد.
برچسب: ،